
מצרכים
קיט מרק בצל(הוסף לסל)
4 קלחי תירס טריים
בצל לבן
3 שיני שום
ג'ינגר
בצל ירוק
תבלינים ומרכיבים שצריך להיות בבית
שמן זית (הוסף לסל)
סויה(הוסף לסל)
ביצה(הוסף לסל)
קורנפלור
אופציונלי שמן שוםשום (הוסף לסל)
הוראות הכנה
חותכים בבית את גרעיני התירס מהקלחים ומניחים בקערה. בסיר בינוני מחממים מעט שמן זית ומוסיפים בצל קצוץ, 3 שיני שום כתוש וג'ינג'ר פרוס מטגנים כ-3 דקות מוסיפים את גרעיני התירס וכליטר מים ומביאים לרתיחה.
מבשלים כ-25 דקות, ניתן לטחון חצי מהמרק בבלנדר למרקם סמיך.
בקערית מערבבים כף קורנפלור ומים ומוזגים לסיר תוך כדי עירבוב.
טורפים ביצה בקערה ושופכים לסיר תוך כדי עירבוב עדין,
מוסיפים מלח פלפל כפית סויה וכפית שמן שומשום
קוצצים דק בצל ירוק ומוסיפים בהגשה על כל קערית מרק
