
(מצרכים לכ-4 מנות)
מצרכים
3 כפות שמן זית איכותי
קיט מרק כתום (מכיל גזר, בטטה, דלורית, בצל וג'ינג'ר, שום פנינה)
½1 כפיות מלח
½ כפית פלפל שחור
¼ כפית כורכום
3 כוסות מים רותחים בערך
½ כוס קרם קוקוס לא חובה (קישור למוצר קרם קוקוס)
הוראות הכנה
בסיר גדול מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך ומזהיב.
מוסיפים את כל התבלינים ומטגנים כדקה.
מוסיפים את כל הירקות ומערבבים היטב כשתי דקות.
מוסיפים את המים הרותחים עד גובה הירקות ולא יותר. כ- 3 כוסות.
מביאים לרתיחה, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עם מכסה כשעה עד שהירקות רכים מאד.
טוחנים את המרק בבלנדר מוט, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
אם המרק סמיך מידי מוסיפים עוד קצת מים רותחים וטוחנים שוב.
מוסיפים קרם קוקוס אם רוצים (ובמקרה כזה לא מדללים עם מים).
